Ukiran Buah, Meja Pengantin
Meja Makan Pengantin dan Ukiran Buah
By: Mohd Yusof Yaakob

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Dec-2009 11:14 Email | Share | | Bookmark
Majlis Anak Cikgu Hamid, Sg Besar

 
 
 
View all 18 photos...
Date : 13.12.09
Venue : Sg Besar, Selangor

Hari ini saya memenatkan kerana semalam ada wedding di Sabak Bernam, malam tadi carving 12 biji buah, bangun 6.30am masak utk 2 tempat, cuaca panas...balik uma..kemas uma siap mop lagi..penat tapi puas hati sangat. Nasib baik 4 org student ada membantu, thank hasbul, zahidi, fahmi dan fazrin..

Hari in jugak for the 1st time aku gunakan set langkawi aku..sbb nak bg grand kat cik hamid..he is very humble and really want me to do his daughter wedding table...so i really appreciate it and i promise to my self to do smethng that he will happy with...i think , i have put my 100% effort on his event and hope he like it..tomorrow we will know the result...







Sunday, 6-Dec-2009 14:34 Email | Share | | Bookmark
Taman Berkat, Sg Besar ( 6.12.09)

 
 
 
View all 11 photos...
Salam..minggu ni saya ada dua tempahan. Hari sabtu di Sg Tengal dan ahad di Taman Berkat. Pada hari sabtu saya terpaksa bergantung bantuan dari pelajar saya Fahmi, untuk membantu saya..kerana saya menghadiri majlis perkahwinan kawan saya Haslynn di Bangi...kasihan juga kat dia kerana hari isnin ni dia menduduki peperiksaan akhir....terima kasih banyak2 fahmi..

dan hari ahad tu plak, kat tmn berkat..dia juga yg sudi membantu, kesian, sambil2 dia tolong saya di poket bajunya ada kepingan nota subjek yg dia duduki utk hari isnin..Saya doakan agar Allah sentiasa memudahkan apa yg dilakukan..amin..




Monday, 30-Nov-2009 15:45 Email | Share | | Bookmark
Adik Hatta, Kg Kurau ..Banting

 
 
 
View all 12 photos...
22 Nov 2009

For 1st time in my life to see army wedding ceremony...berbaloi tunggu sampai habis..good experience..at least i can share it with my student







Monday, 30-Nov-2009 05:10 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan En Khirun dan Cik Ani

 
 
 
View all 18 photos...





Monday, 30-Nov-2009 03:04 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Officemate, Kirun dan Ani

 
 
 
View all 16 photos...





[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net