Ukiran Buah, Meja Pengantin
Meja Makan Pengantin dan Ukiran Buah
By: Mohd Yusof Yaakob

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Oct-2009 21:41 Email | Share | | Bookmark
Wani 18.10.09

 
 
 
View all 11 photos...
Tarikh : 18.10.09
Tempat : Tanjong Karang, Selangor

Salam...
Wani telah tempah saya 2 bulan lebih awal setelah mendapat free promotion dari Mak Andam dia..Cindairita Butik di Sg Besar..mungkin itulah impaknya apabila kita buat kerja dengan ikhlas dan terbaik..banyak mata yang menilai..hasil tangan kita..Alhamdullillah..

Apa yang menarik perhatian saya di majlis Wani ni..lauk kendurinya..menu disediakan secara gotong royong..di antaranya Nasi Minyak yang lembut dan lazat, Ayam Masak Merah, Perut Lembu, Ikan Masin dan Umbut kelapa...dah malam tu saya tak makan di majlis Glamour Raya, Politeknik ( http://jhpsis.fotopages.com )..tu yg makan tak ingat....




Sunday, 4-Oct-2009 11:20 Email | Share | | Bookmark
Pancar Bedena, Sg Besar

 
 
 
View all 11 photos...
4.10.09






Monday, 28-Sep-2009 03:20 Email | Share | | Bookmark
Hana TV3 dan Azhar, Sabak Bernam

 
 
 
View all 12 photos...
Tarikh : 26.09.09
Tempat : Kg Baru, Sabak Bernam

Tak sangka pulak yang kahwin celebrity TV3...









Saturday, 15-Aug-2009 12:49 Email | Share | | Bookmark
Wedding Anak Dato Hj Daud

 
 
 
View all 10 photos...
Tarikh : 15 Ogos 2009
Sg Besar, Selangor







Wednesday, 12-Aug-2009 09:36 Email | Share | | Bookmark
Kelas Carving di Sek Men Teknik Rembau

 
 
 
View all 11 photos...
Tarikh : 11 August 09
Tempat : Sek Men Teknik Rembau

Salam..Terima kasih kpd Mak Ngah Nani yang memberi ruang utk aku mengajar di sek dia. Pada awalnya just nak give free class for them bcoz diorg banyak beli buku aku..tapi ia bertukar menjadi semi formal pulak..Mak Ngah Nani beria2 entertain aku..naik segan jugak..anyway terima kasih sekali lagi di atas layanan VIP yang diberikan...terima kasih juga kepada guru2 yg turun belajar..harap2 ilmu yg diajar diberkati dan dpt disampaikan kepada org lain..amin...





[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net